Zakelijke Telefonie (VoiP)

Communicatie vormt de basis voor succesvol zakendoen en een goede telecominfrastructuur is hierbij van essentieel belang. Dankzij de sterke opkomst van Voice over IP (VoIP, bellen via internet), hoeft u voortaan niet meer zelf te investeren in centrale telefonieapparatuur.
Tegen een vaste vergoeding per werkplek kunt u nu gebruik maken van vaste telefonie van Wesito: een hypermoderne telefooncentrale met de allernieuwste en meest geavanceerde faciliteiten. Bovendien heeft u geen omkijken naar aanleg en onderhoud, omdat de centrale gesitueerd is op een goed beveiligde locatie buiten uw bedrijf.

  • Altijd en overal bereikbaar: ongeacht de werkplek zijn u en uw collega’s dankzij vaste telefonie van Wesito altijd op hetzelfde telefoonnummer bereikbaar. Dat is ideaal als uw collega’s vanuit verschillende locaties werken. Bovendien heeft u dankzij een volledig overzicht maximale controle over al het belgedrag.
  • Vestigingen koppelen: met vaste telefonie van Wesito kunnen verschillende vestigingen aan elkaar gekoppeld worden. Hierdoor maken alle vestigingen deel uit van hetzelfde telefonienetwerk, waardoor onderlinge telefoongesprekken als intern verkeer gelden. Daarnaast hoeven de individuele vestigingen niet afzonderlijk te investeren in telefonie. Wij beloven u dat dit op jaarbasis een meer dan interessante besparing op zal leveren!
  • Snel opschalen bij groei: de capaciteit van ons netwerk is schaalbaar. Hierdoor kunnen wij snel opschalen als u dat nodig heeft. Als dat geen flexibiliteit is!
  • Altijd de nieuwste ultramoderne faciliteiten: door te kiezen voor vaste telefonie van Wesito garanderen wij u dat u gebruik kunt maken van de nieuwste diensten op telecom- en ICTgebied.
  • Maximale betrouwbaarheid: vaste telefonie van Wesito is zeer betrouwbaar. Zo bevinden de telefooncentrales waar wij gebruik van maken zich op een maximaal beveiligde externe locatie en is het VoIP-platform over vier verschillende datacenters verdeeld. Tevens waken onze technische specialisten 24/7 over uw telefoniediensten.
  • Vergoeding per werkplek: bij vaste telefonie van Wesito betaalt u, afhankelijk van uw specifieke keuzes, een vaste maandelijkse vergoeding per werkplek. U weet dus precies waar u aan toe bent. Hierdoor levert vaste telefonie van Wesito een overzichtelijk en voorspelbaar kostenplaatje op.