Zakelijk Mobiel

Wesito biedt naast een kwalitatief hoogstaand aanbod van vaste telefoniediensten ook slimme mobiele telefonieoplossingen. De basis van dit pakket mobiele telefoniediensten heet kortweg mobiel. Standaard beschikt Wesito mobiel over een zeer ruime verzameling aan functies. Deze zijn ook nog eens uit te breiden met diverse add-ons, pakketten genaamd.

Wesito mobiel is meteen ook de ideale opstap naar twee additionele Fixed Mobiel Convergence (FMC) diensten waarmee vaste en mobiele telefonie worden samengevoegd. Als u nu of later uw vaste en mobiele telefonie volledig wilt integreren met onze dienst vast mobiel, dan bent u met Wesito mobiel verzekerd van de ideale basis. Afhankelijk van uw situatie, wensen en behoeften heeft u de keuze uit twee geavanceerde oplossingen, genaamd mobiel connect en vast mobiel, om mobiele toestellen volledig te integreren met de bedrijfscentrale. Wij informeren u graag over de mogelijkheden van deze twee diensten.

Wesito heeft geen eigen radionetwerk en maakt voor de mobiele diensten gebruik van het radionetwerk van KPN. Het radionetwerk van KPN is het meest betrouwbare netwerk van Nederland. De diensten over het mobiele netwerk worden geleverd via het Wesito platform, wat één geheel vormt met de vaste telefoniediensten van Wesito.

Met Wesito mobiel is het standaard mogelijk om te bellen, sms’en en gebruik te maken van internet. Voor internet is het mogelijk een bundel aan te schaffen waarbij een bepaalde hoeveelheid verbruik wordt afgekocht. Daarnaast is het mogelijk koppeling vast mobiel af te nemen waarmee u een vast nummer uit kunt laten komen op een mobiele telefoon. Andersom is het ook mogelijk om uit te bellen met een vast nummer via een mobiele telefoon.

Bij Wesito mobiel kunt u kiezen uit diverse sim-only tariefstructuren, waardoor er altijd een abonnement is dat aansluit bij uw behoeften.