Systeembeheer

Als verantwoordelijke voor de automatisering binnen Uw bedrijf, komt U wellicht eerder dan verwacht voor het probleem te staan; wel of geen systeembeheerder aannemen.
Deze beslissing is niet eenvoudig en wordt meestal op de lange baan geschoven vanwege de hoge loonkosten voor de geringe hoeveelheid werk die er werkelijk te doen is. Echter geen systeembeheerder in dienst betekent dat iemand anders binnen het bedrijf deze taken op zich krijgt. Dit gaat in veel gevallen wel goed maar zal nooit optimaal zijn, systeembeheer vraagt namelijk meer dan te weten hoe een programma geïnstalleerd moet worden.
In de praktijk zal het erop neer komen dat bij echte problemen iemand van buitenaf de problemen komt oplossen tegen hoge kosten.

Komt bovenstaand U bekend voor, dan is er nu een oplossing!

Een volwaardige systeembeheerder voor nog geen € 5,00 per dag (bij betaling per jaar).
Hoe dat mogelijk is zal ik U uitleggen.

Bij Wesito kunt U een contract voor systeembeheer afsluiten vanaf € 165,00 per maand.
Hiervoor krijgt U iedere maand een systeembeheerder op bezoek die gedurende 3 uur voor U het gehele netwerk controleert en de probleempunten oplost. Tevens kan in die tijd het nodige aan programma’s en update’s geïnstalleerd worden, kleine reparaties uitgevoerd worden of instructie aan gebruikers gegeven worden.
Indien incidenteel 3 uur niet voldoende is, worden de extra uren achteraf aan U berekend of in de volgende maand verminderd.

Wanneer U besluit een contract aan te gaan met Wesito en U betaalt per jaar, hoeft U maar voor 11 maanden te betalen. De twaalfde maand krijgt U gratis!

U betaald dan 11 x € 165,00 = € 1815,00 dat is € 4,97 per dag!

Het is natuurlijk ook mogelijk om een contract voor meer uren per maand af te sluiten, de prijs zal dan € 55,00 per uur hoger zijn (en de korting dus ook).
Als U meer ruimte wilt hebben in het indelen van de werktijd voor de systeembeheerder kunt U ook besluiten om een jaar contract te nemen.
Bij een jaar contract betaalt U vooraf € 2000,00 voor 40 werkuren maar kunt U zelf bepalen wanneer en voor hoelang (maximaal 8 uur per dag) U de systeembeheerder in Uw bedrijf wilt hebben.
Ook bij een jaar contract is het mogelijk voor meer werkuren te kiezen of tijdens de looptijd over te stappen naar een contract voor meer werkuren

De voordelen van een contract met Wesito:

U weet vooraf de kosten voor het systeembeheer.
U hoeft niet van leverancier te veranderen want U bepaald zelf met welk merk hardware U werkt.
U, Uw medewerkers en Uw hard- en software leveranciers hebben één aanspreekpunt voor alle automatiseringsproblemen.
Er gaat geen garantie verloren, bij garantie regelt Wesito de reparatie door de leverancier.
U staat er bij automatiseringsvraagstukken nooit meer alleen voor, desgewenst gaat de systeembeheerder met U mee naar de leverancier of kunt U het geheel aan de systeembeheerder over laten en zal die namens U de leverancier bezoeken.
Met een systeembeheerder heeft U ook de mogelijkheid om medewerkers binnenshuis trainingen voor computergebruik te laten volgen.

Een andere unieke mogelijkheid is om de werkuren in te zetten voor het ontwikkelen door Wesito van een Office applicatie op maat voor Uw bedrijf. Hiermee krijgt U de mogelijkheid om speciaal voor U gemaakte software te kunnen gebruiken zonder hoge ontwikkelkosten, immers de kosten worden betaald uit de werkuren die U niet gebruikt heeft.

Wilt U meer weten of eens persoonlijk de mogelijkheden doorspreken, neem dan gerust contact op.