Nieuws

Glasvezelcampagne Drechterland

Razendsnel glasvezel internet in Drechterland is dichterbij dan ooit!
Profiteer tot 24 november 2021 van superscherpe aanbiedingen van Caiway en DELTA én bespaar ook nog eens € 650 activatiekosten. Sluit aan op het netwerk van de toekomst met snelheden tot 8 Gig, stabiel internet, meer keuze, een lage ping én heel veel voordeel!

Meer weten? Kom naar onze winkel óf kijk verder op onze speciale glasvezelpagina voor meer informatie.

.

Start glasvezelcampagne Drechterland

DELTA Fiber Netwerk start een glasvezelcampagne in Hem, Oosterleek, Venhuizen en Wijdenes. Als 35% van de inwoners ‘ja’ zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk en vóór 30 juni 2021 een abonnement afsluit bij één van de telecomaanbieders, komt er glasvezel in Hem, Oosterleek, Venhuizen en Wijdenes. En niet alleen deze dorpen, ook inwoners in het buitengebied van Drechterland Zuid kunnen zich aanmelden voor glasvezel. Daar moet 50% van de inwoners zich aanmelden voor 30 juni 2021.

Inwoners van Drechterland Zuid die in aanmerking komen voor een glasvezelaansluiting worden persoonlijk geïnformeerd door middel van een brief. Melden inwoners van de dorpen Venhuizen, Wijdenes, Hem en Oosterleek zich vóór 30 juni 2021 aan, dan is de glasvezelaansluiting gratis. Het enige dat men betaalt zijn de abonnementskosten voor internet, tv en/of bellen bij de telecomaanbieder.

Voor een glasvezelaansluiting in het buitengebied moet vastrecht betaald worden. Deze kosten zijn eenmalig € 2.200,-. Een andere optie is om het maandelijks te betalen, dit kost € 18,10 per maand. Daar komen de abonnementskosten van de telecomaanbieders bij: Caiway, DELTA, Helden Van Nu of Online.nl. Zo hebben inwoners van het buitengebied ook alle voordelen van supersnel internet via glasvezel.
Kijk hier voor meer informatie.

Wesito is nu ook provider voor zakelijk Internet, zakelijk telefonie (VOIP) en zakelijk mobiele telefonie (SIM-only).

We kunnen nu alles regelen, van leveren van computers, aanleggen van uw netwerk, aansluiten op internet en de zakelijke telefonie met een eigen centrale in de cloud.

De telefooncentrale heeft alle mogelijkheden die u van een moderne centrale kunt verwachten zoals; diverse groepen, intern en extern doorschakelen, voicemail en wachtmuziek.
Doordat de centrale in de cloud staat is het ook mogelijk om het vaste toestel ergens anders met het internet te verbinden en daar te gebruiken alsof u op kantoor bent.
Dus ook ideaal voor thuiswerkers.
De centrale is eenvoudig aan de meest voorkomende CRM pakketten (b.v. Exact, Office365, Afas, Unit4 of SnelStart) te koppelen zodat u bij binnenkomende telefoontjes gelijk weet wie er belt.

De mobiele telefonie die we leveren is te combineren met de vaste telefonie zodat u het bedrijfstelefoonnummer ook met uw mobiele telefoon kunt gebruiken. U bent dus altijd bereikbaar op uw vaste nummer met alle mogelijkheden die u op kantoor gebruikt zoals doorverbinden naar interne nummers. Het is ook mogelijk om het gesprek naadloos over te pakken op uw vaste telefoon of op de computer.

kijk voor meer informatie bij Zakelijk Internet, Zakelijke Telefonie en Zakelijk Mobiel.