Brother DCP-J562DW

119,00

Artikelnummer: 4977766749008 Categorie:

Beschrijving

Brother DCP-J562DW Draadloze A4 all-in-one kleureninkjetprinter.

Voordelig printen
De DCP-J562DW biedt diverse functies waarmee kosten kunnen worden bespaard. Met de optionele hoge capaciteit inktcartridges print u tot wel 550 pagina?s in zwart-wit en kleur (ISO/IEC 2471). Tevens is het mogelijk om te besparen op papier- en inktkosten via dubbelzijdig afdrukken en de inktbespaarstand.

Hoge printsnelheden
Met afdruksnelheden tot maximaal 27 pagina?s per minuut in zwart-wit en 10 pagina?s per minuut in kleur, kunt u snel mooie, heldere afdrukken maken van hoge kwaliteit.

Compact formaat
De DCP-J562DW combineert printen, kopiëren en scannen, met diverse geavanceerde aansluitmogelijkheden. Zodoende biedt deze compacte printer voor iedere omgeving de juiste functionaliteiten en oplossingen.

Aansluitmogelijkheden
De DCP-J562DW biedt diverse mogelijkheden om verbinding te maken en bestanden te delen via het draadloze netwerk. Om direct te printen van, en te scannen naar mobiele Apple, Android of Windows apparaten, kan gebruik gemaakt worden van de Brother iPrint&Scan app, Apple AirPrint of Google Cloud Print. U kunt ook verbinding maken met diverse web- en clouddiensten, zodat u direct kunt scannen of printen vanuit Google Docs ?, Facebook ?, Dropbox en EVERNOTE ?.

Milieubewust
De DCP-J562DW voldoet aan de normen voor de Duitse ?Der Blaue Engel?, Nordic Swan en het ENERGY STAR milieukeurmerk. Hierdoor is deze all-in-one geclassificeerd als bijzonder energiezuinig. De printer werkt met vier afzonderlijk vervangbare inktcartridges, zodat alleen de cartridge die leeg is vervangen hoeft te worden. Dit is zowel een milieuvriendelijke, als kostenbesparende oplossing.

– Automatisch dubbelzijdig printen tot A4 formaat
– Afdruksnelheid tot 27/10 ppm (mono/kleur)
– LCD kleuren touchscreen 6.8 cm
– USB 2.0 Hi-speed, Netwerkklaar (draadloos)
– Wi-Fi Direct, AirPrint, iPrint&Scan, Mopria? Print Service
– Scan naar e-mail, beeld, bestand of media.